I danie: 2 porcje/os – 2 propozycje do wyboru
- Krem szparagowy z koperkiem
- Żurek staropolski
- Krem pomidorowy
- Krem marchewkowy
- Zupa gulaszowa
- Krem jarzynowy
- Zupa cebulowa
II danie: 2 porcje/os – 3 propozycje do wyboru
- De volaille
- Dorsz w sosie porowym
- Sznycel wieprzowy z warzywami grillowanymi
- Sandacz z sosem limonkowym
- Ravioli z serem i szpinakiem
- Łosoś gotowany na parze z korzeniem pietruszki i cytryną
- Naleśniki z warzywami zapiekane z mozarellą
- wegetariańskie gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami
- klopsiki z sera tofu i soczewicy z sosem żurawinowym
- gulasz z batatów z mleczkiem kokosowym i limonką
Dodatki: 3 porcje/os
- Ziemniaki gotowane
- Ryż gotowany
- Warzywa gotowane na parze
- Świeże surówki
Woda mineralna/ sok owocowy