Menu bankietowe

Polecamy potrawy i dania specjalne na bankiety i przyjęcia

PRZYKŁADOWE MENU BANKIETOWE

Zakąski zimne

– TARTINKI Z PUMPERNIKLA Z WĘDZONYMI
PRZYSMAKAMI
– FASZEROWANE WYŚMIENITYMI PASTAMI BABECZKI SŁONE
– WYKWINTNE KORECZKI NA STAROPOLSKIM CHLEBIE

– PSTRĄG W GALARECIE
– INDYK PRZEKŁADANY PASTĄ Z ŁOSOSIA
– SZYNKA WĘDZONA Z MIODOWYM MELONEM

Sałatki

– CAZAR Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I GRZANKAMI
– BROCOLI Z SZYNKĄ I DELIKATNYM SOSEM CZOSNKOWYM

– TUNA Z PIKANTYMI OGÓRECZKAMI I DYMKĄ
– LETNIA Z WINEGRETEM I RUKOLĄ

Zakąski gorące

– BOGRACZ CZYLI PRAWDZIWA GULASZOWA
– ZUPA SEROWA Z GRZANKAMI
– RATATOULLIE
– STROGONOF Z KLUSECZKAMI KŁADZIONYMI
– ESKALOPKI CIELĘCE W KURKACH
– KLUSKI ŚLĄSKIE OKRASZONE SŁONINKĄ

Desery

– MALINOWY MUS Z BITĄ ŚMIETANKĄ
– CIASTO CZEKOLADOWE Z WANILIOWYM SOSEM
– SOK ZE ŚWIEŻYCH OWOCÓW

Stół staropolski

– TRADYCYJNE POLSKIE KIEŁBASY
– KASZANKA WIEJSKA
– SZYNKA SUROWA WĘDZONA
– SMALEC WŁASNEGO WYROBU
– OGÓRECZKI I GRZYBKI W ZALEWIE
– PASZTETY W TRZECH SMAKACH
– DESKI WĘDLIN
– CHLEB NA ZAKWASIE

Menu koktajlowe

– WĘDZONE RYBY NA PUMPERNIKLU
– DESKA SERÓW
– ZIOŁOWE GRZANKI Z MOZARELLĄ I POMIDORAMI
– WYKWINTNE KORECZKI NA STAROPOLSKIM CHLEBIE

– FASZEROWANE WYŚMIENITYMI PASTAMI BABECZKI SŁONE
– FRANCUSKIE PIEROŻKI ZE SZPINKAIEM I SEREM FETA