Menu bankietowe
Polecamy potrawy i dania specjalne na bankiety i przyjęcia
PRZYKŁADOWE MENU BANKIETOWE
Zakąski zimne
– TARTINKI Z PUMPERNIKLA Z WĘDZONYMI
PRZYSMAKAMI
– FASZEROWANE WYŚMIENITYMI PASTAMI BABECZKI SŁONE
– WYKWINTNE KORECZKI NA STAROPOLSKIM CHLEBIE
– PSTRĄG W GALARECIE
– INDYK PRZEKŁADANY PASTĄ Z ŁOSOSIA
– SZYNKA WĘDZONA Z MIODOWYM MELONEM
Sałatki
– CAZAR Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I GRZANKAMI
– BROCOLI Z SZYNKĄ I DELIKATNYM SOSEM CZOSNKOWYM
– TUNA Z PIKANTYMI OGÓRECZKAMI I DYMKĄ
– LETNIA Z WINEGRETEM I RUKOLĄ
Zakąski gorące
– BOGRACZ CZYLI PRAWDZIWA GULASZOWA
– ZUPA SEROWA Z GRZANKAMI
– RATATOULLIE
– STROGONOF Z KLUSECZKAMI KŁADZIONYMI
– ESKALOPKI CIELĘCE W KURKACH
– KLUSKI ŚLĄSKIE OKRASZONE SŁONINKĄ
Desery
– MALINOWY MUS Z BITĄ ŚMIETANKĄ
– CIASTO CZEKOLADOWE Z WANILIOWYM SOSEM
– SOK ZE ŚWIEŻYCH OWOCÓW
Stół staropolski
– TRADYCYJNE POLSKIE KIEŁBASY
– KASZANKA WIEJSKA
– SZYNKA SUROWA WĘDZONA
– SMALEC WŁASNEGO WYROBU
– OGÓRECZKI I GRZYBKI W ZALEWIE
– PASZTETY W TRZECH SMAKACH
– DESKI WĘDLIN
– CHLEB NA ZAKWASIE
Menu koktajlowe
– WĘDZONE RYBY NA PUMPERNIKLU
– DESKA SERÓW
– ZIOŁOWE GRZANKI Z MOZARELLĄ I POMIDORAMI
– WYKWINTNE KORECZKI NA STAROPOLSKIM CHLEBIE
– FASZEROWANE WYŚMIENITYMI PASTAMI BABECZKI SŁONE
– FRANCUSKIE PIEROŻKI ZE SZPINKAIEM I SEREM FETA