Catering

Wybór dań, które zamówisz w cateringu

LUNCH I - szwedzki stół

I danie: 1 porcja/os

  • Krem pomidorowy

II danie: 1 porcja /os, do wyboru

  • Sznycel wieprzowy
  • Miruna pieczona

Dodatki: 2 porcje/os

  • Ziemniaki puree
  • Ryż gotowany
  • Świeże surówki

Woda mineralna

LUNCH II - szwedzki stół

I danie: 1 porcja/os – 1 propozycja do wyboru

  • Krem szparagowy z koperkiem
  • Żurek staropolski
  • Krem pomidorowy

II danie: 1,5 porcji/os

  • De volaille
  • Dorsz w sosie porowym

Dodatki: 3 porcje/os

  • Młode ziemniaki
  • Ryż gotowany
  • Warzywa gotowane na parze
  • Świeże surówki

Woda mineralna/ sok owocowy

LUNCH III - szwedzki stół

I danie: 2 porcje/os – 2 propozycje do wyboru

  • Krem szparagowy z koperkiem
  • Żurek staropolski
  • Krem pomidorowy
  • Krem marchewkowy
  • Zupa gulaszowa
  • Krem jarzynowy
  • Zupa cebulowa

II danie: 2 porcje/os – 3 propozycje do wyboru

  • De volaille
  • Dorsz w sosie porowym
  • Sznycel wieprzowy z warzywami grillowanymi
  • Sandacz z sosem limonkowym
  • Ravioli z serem i szpinakiem
  • Łosoś gotowany na parze z korzeniem pietruszki i cytryną
  • Naleśniki z warzywami zapiekane z mozarellą
  • wegetariańskie gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami
  • klopsiki z sera tofu i soczewicy z sosem żurawinowym
  • gulasz z batatów z mleczkiem kokosowym i limonką

Dodatki: 3 porcje/os

  • Ziemniaki gotowane
  • Ryż gotowany
  • Warzywa gotowane na parze
  • Świeże surówki

Woda mineralna/ sok owocowy

PRZERWA KAWOWA I

Napoje:

  • Świeżo parzona kawa, herbata
  • Dodatki (śmietanka, świeża cytryna, cukier)
  • Woda mineralna niegazowana

Ciasto bankietowe w papilotkach: 1,5 porcji/os.

  • Czekoladowe z wiśniami
  • Sernik
food-dish-06

PRZERWA KAWOWA II

Napoje:

  • Świeżo parzona kawa, herbata
  • Dodatki (śmietanka, świeża cytryna, cukier)
  • Woda mineralna niegazowana
  • Soki owocowe

Ciasto bankietowe w papilotkach: 2 porcje/os.

  • Czekoladowe z wiśniami
  • Sernik
food-dish-05

PRZERWA KAWOWA III

Napoje:

  • Świeżo parzona kawa, herbata
  • Dodatki (śmietanka, świeża cytryna, cukier)
  • Woda mineralna niegazowana
  • Soki owocowe

Ciasto bankietowe w papilotkach: 2 porcje/os.

  • Czekoladowe z wiśniami
  • Sernik

Kanapki bankietowe mieszane 2 szt/os.

Świeże owoce